Alle artikelen

Vacature Business Intelligence / Functioneel Beheer specialist (0,8 Fte)

21 december 2021

Centramed
Centramed verzekert zorginstellingen voor het risico van medische aansprakelijkheid en neemt hen de zorg van afwikkeling van schadeclaims uit handen. Centramed doet dat zonder winstoogmerk en met hart voor de betrokken zorgverleners en patiënten. Centramed is een kleine en wendbare mensgerichte verzekeringsmaatschappij met ruim 60 medewerkers.

ICT en Functioneel Beheer
Centramed is continu in beweging. Nieuwe omstandigheden leiden tot nieuwe uitdagingen. De digitale transformatie is één van deze uitdagingen. ICT speelt hierin een leidende rol.
Ter versterking van het ICT team zoeken wij een Business Intelligence en Functioneel Beheerder specialist. De levering van applicaties aan Centramed is uitbesteed aan externe partners. Bij Centramed verzorgt functioneel beheer de brugfunctie tussen haar gebruikers en haar softwarepartners.

Wat ga jij doen voor Centramed?
Jij krijgt een centrale plek in onze organisatie. Vanwege de omvang van de organisatie heb je dan ook een breed werkgebied. Zo beheer je de applicaties waarmee Centramed haar (primaire) processen uitvoert, in samenspraak met de gebruikers en de leveranciers. Daarnaast analyseer je databehoefte van de organisatie en weet die te vertalen naar rapportages. Verder werk je samen met de business om in een Agile omgeving het applicatielandschap continu te verbeteren. Tenslotte lever je waar nodig ondersteuning aan de gebruikers bij het dagelijks gebruik van de ICT-oplossingen op de werkplek. Kortom, je bent zowel analytisch als operationeel bezig. De werkdag biedt volop afwisseling.

Wat biedt Centramed jou?
Centramed biedt een professionele en prettige werkomgeving waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Vanwege de omvang van de organisatie is het werk dynamisch en flexibel van aard en de contacten met collega’s heel direct. We bieden goede arbeidsvoorwaarden in lijn met de afgesloten CAO in de verzekeringsbranche. Centramed stimuleert persoonlijke ontwikkeling en voorziet ook in ruime opleidingsmogelijkheden. Als moderne werkgever werken wij digitaal en is werken op afstand mogelijk.

Wat vragen wij?

Solliciteren en informatie
Als je wilt solliciteren op deze afwisselende en leuke functie, kun je contact opnemen met Auke van der Wal, manager HR via 070-3017108 of solliciteer direct via hrm@centramed.nl. Als je eerst meer informatie wilt inwinnen, kun je contact opnemen met Alrik Hoven, manager ICT via 06-39761352.

Andere artikelen