Een klacht

U bent ontevreden en u overweegt om een klacht in te dienen. Hier leest u wat u waar kunt doen om uw klacht kenbaar te maken. Afhankelijk van waar uw klacht over gaat is het belangrijk om te weten waar u terecht kunt met uw klacht zodat hier aandacht voor is.

Klacht over mijn dokter of andere zorgprofessional

Na uw behandeling bij een zorginstelling bent u ontevreden over bijvoorbeeld uw dokter. U overweegt om iets te ondernemen tegen hem of haar. Het is belangrijk dat u dit bij die persoon kenbaar maakt. Door met elkaar in gesprek te gaan kunt u wellicht misverstanden uitspreken of ongenoegen oplossen. Komt u er samen niet uit of voelt u zich hier niet prettig bij? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van uw ziekenhuis, ggz-instelling of andere instelling. Via hun website kunt u er vaak snel achter komen wie u hiervoor nodig heeft. Ook kunt u bellen met een medewerker van het secretariaat van de zorginstelling om te informeren naar hun klachtenprocedure. Zo wordt uw klacht op de juiste plek in behandeling genomen.

Klacht over uw claim

Uw claim is bij ons behandeld en u bent het niet eens met het inhoudelijke standpunt en wellicht de hoogte van de schadevergoeding die aan u is voorgesteld. Hiervoor neemt u contact op met de Personenschadespecialist van Centramed die uw dossier heeft beoordeeld. U vindt de naam terug in onze correspondentie. Houd uw dossiernummer bij de hand wanneer u met ons belt (070 301 70 70) of vermeld uw dossiernummer wanneer u ons een e-mail stuurt. Zo kunnen we u sneller helpen.

Klacht over Centramed

Bent u ontevreden over onze dienstverlening aan u? Dan kun u een klacht indienen bij één van onze klachtenfunctionarissen. U wordt binnen twee werkdagen na ontvangst van uw klacht opgebeld om met u te bespreken hoe het proces er precies uitziet en op welke termijn u een inhoudelijke reactie kunt verwachten. U kunt uw klacht mailen naar info@centramed.nl onder vermelding van ‘t.a.v. klachtenfunctionaris’. Wilt u uw klacht liever via de reguliere post sturen? Dat kan ook.

Centramed
t.a.v. klachtenfunctionaris
Postbus 7374
2701 AJ Zoetermeer