Alle artikelen

Even voorstellen: Edwin van Hoorn, interim financieel directeur Centramed

7 november 2019

Met ingang van dinsdag 8 oktober jl., is Edwin van Hoorn gestart als interim financieel directeur bij Centramed. Hij heeft veel ervaring bij verzekeraars en zal zich de materie van Centramed snel eigen maken. De komende weken wordt Edwin ingewerkt door Ageeth Bakker.

Graag stelt hij zich even aan u voor.

“Ik ben mijn carrière begonnen in de accountancy, waar ik gewerkt heb voor achtereenvolgens PWC en KPMG. In 2003 maakte ik de overstap naar de financiële sector, waarin ik in verschillende functies actief was voor Interpolis en Achmea en waar ik te maken heb gehad met het vak van schade verzekeren in al haar facetten. In 2017 heb ik het roer omgegooid en ben ik begonnen als interim manager. De laatste twee jaar was ik bij een van de grootste VO/MBO onderwijsinstellingen van Nederland verantwoordelijk voor de volledige bedrijfsvoering. Ik vind het erg leuk om opnieuw in de verzekeringswereld actief te zijn.”

Wie meer informatie zoekt over Edwin van Hoorn, kan zijn LinkedIn pagina bekijken.

Inmiddels is de Raad van Commissarissen gestart met de werving van de nieuwe vaste directeur.

Andere artikelen