Alle artikelen

Beste Coen, koffie? (slot)

8 juni 2023

Arnout Santen

Coen de Koning en Aernout Santen zijn inhoudelijke tegenpolen. Coen is sinds zijn beëdiging tot advocaat werkzaam als slachtofferadvocaat en Aernout heeft juist zijn hele werkzame leven aan de WA-kant van de letselschadepraktijk gewerkt. Maar de heren hebben ook best veel dingen gemeen. Deze twee erkende zwaargewichten kruisen voor de laatste keer de pennen op Letselschade.NU!

Beste Coen,

Ik moest vreselijk lachen om het begin van je brief. De eerste keer hardop, en nog steeds kan ik een glimlach niet onderdrukken (want ik lees je brieven vaker, had ik dat al eens verteld?). Als verzekeraar zit ik natuurlijk in het spreekwoordelijke verdachtenbankje…

Ik geloof er helemaal niets van dat de cowboys in het zadel zijn geholpen door de PIV-regeling. Al was het maar omdat de PIV-regeling een overeenkomst is die ‘bilateraal’ tussen partijen moet worden gesloten, en omdat de PIV-regeling alleen soelaas biedt wanneer partijen minimaal 25 zaken gezamenlijk hebben. Dergelijke afspraken maak je met een partij die je (min of meer) vertrouwt. Het is daarmee bepaald onwaarschijnlijk dat er cowboys zijn die een PIV-overeenkomst met verzekeraars hebben.

Lees de hele column op Letselschade.nu

Andere artikelen