Zivver

Centramed gebruikt Zivver voor het veilig versturen van privacygevoelige informatie

Vanaf 4 april 2022 gebruikt Centramed de applicatie Zivver om vertrouwelijke informatie veilig per mail te versturen. Hiermee garanderen wij dat gevoelige informatie met de modernste beveiliging wordt verstuurd.

Hoe werkt Zivver?
Zivver is een beveiligingssysteem dat is geïntegreerd in Outlook. Als u van ons een Zivver beveiligd bericht ontvangt, opent u dit bericht door naar ‘Bericht openen’ te gaan. Hier vindt een persoonlijke verificatie plaats.

Wilt u reageren op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?
Als u op het bericht wilt reageren, kunt u in het antwoordveld direct uw reactie typen. Eventueel kunt u ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. U verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer aan ons door.
Het is belangrijk dat u eventuele wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Geef wijzigingen door aan de afzender van het bericht.

Vragen?
Hebt u vragen over een ontvangen e-mailbericht? Kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met de afzender van het bericht.
Hebt u vragen over Zivver? Kijk dan op uitleg Zivver of in de brochure ‘Zivver in het kort’. Mocht u daar niet vinden wat u zoekt, dan kunt u contact opnemen met support@zivver.com.


Wij zijn een onderlinge waarborgmaatschappij zonder winstoogmerk.